Full-Stack Engineer

Onderwerpen

Informatie

arjen

Full-Stack Engineer

“Vertrekken voordat de klant doorheeft dat we begonnen zijn. Dat is onze business.”

vacature

IT is een modern ambacht en jij bent daarin een absolute vakman. Als je vrienden of collega’s er niet meer uitkomen, word jij er bij gehaald. Jij weet niet alleen hoe je de technieken moet gebruiken maar begrijpt ook hoe het werkt. Je bent geen purist maar weet hoe je perfectionisme moet balanceren met pragmatisme. Daar waar anderen achter hun bureau blijven zitten, help jij jouw collega’s; ook zij die IT als moeilijk maar onmisbaar vinden. De sleutel tot het creëren van geweldige oplossingen is het begrijpen van de behoeften van de klanten. Samen met hen en je team ontwikkel je oplossingen die elegant en niet onnodig complex zijn. Als er technische dilemma’s zijn, gaat jouw bloed sneller stromen want waar anderen de nadruk op de uitdaging leggen, zie jij al contouren van een oplossing.

Van nieuwe technieken en paradigma’s schrik je niet. Ook bij jouw klant weet je snel hoe de hazen lopen en hoe je waarde kan toevoegen. Je beschouwt het vak van consultant als hoe elke moderne IT-er zou moeten zijn; technisch, communicatief, teamspeler en gedreven.

Naast je vak, heb je natuurlijk een leven waarvan je de balans goed bewaakt. Je hebt een sociaal leven waarin vrienden en familie een belangrijke rol spelen. Je hebt hobby’s en activiteiten om te ontspannen of juist in te spannen.

Ben jij die persoon of wil jij die persoon worden?

wat kan jij

wat bieden wij

Doorgroeimogelijkheden

Binnen Techspire zijn wij gecommitteerd aan jouw carrièreverloop. Je kan bij ons verschillende kanten op groeien: technische verdieping waarmee je kan groeien naar Solution Achitect, Tech Lead en zelfs CTO. Wil je juist meer de mensen kant op? Dan kan je team lead worden. Vanaf het interview proces willen we weten waar jij over 5 jaar wil staan en daar gaan we samen aan werken. In een plan kijken we naar de kennis die je nodig hebt maar ook de rollen, activiteiten en de soorten klanten. Wat als je je bedenkt? Geen probleem bij ons want wij snappen dat niets vast staat in het leven.

Daar houdt het echter niet op; wanneer een team groot genoeg is, wordt het een eigen bedrijf (binnen de groep). Je kunt dan partner of CTO worden en ga je samen met ons ondernemen waarbij wij zaken zoals bijvoorbeeld finance, operations en legal door de gezamenlijke backoffice laten doen.

Werken bij Techspire

Hoogwaardige IT-oplossingen, dat is de business van Techspire. Wij zijn geen programmeurs of developers. Wij zijn in de eerste plaats engineers en beperken ons niet alleen tot het programmeren of ontwikkelen. Als engineer kom jij niet binnen met een hamer, maar ga jij met een volledige gereedschapskist aan de slag om techniek, business vraagstukken en de specifieke klantsituatie te combineren tot hoogwaardige oplossingen. Onze kracht is de capaciteit om uit te blinken in deze drie vlakken. We zijn allemaal experts in de techniek, maar ook een betrokken gesprekspartner richting onze klanten.

Wij bieden jou een cultuur waar je jezelf kunt zijn en er rekening gehouden wordt met jouw wensen. Binnen Techspire zijn geen managers, maar coaches die jou motiveren om het beste uit jezelf te halen, uitdagen om te blijven leren en groeien en op de juiste momenten buiten de comfortzone te treden. Want dat is wanneer je je echt ontwikkelt. We doen niet elke dag hetzelfde, maar durven nieuwe wegen in te slaan, samen, en met onze klanten. Hetzelfde blijven doen is stilstaan. We streven ernaar dat jij kan uitblinken in alle aspecten van jouw werk en waarderen samenwerking binnen onze teams. We werken samen om elkaar te ondersteunen en te coachen om succes te bereiken. Want als jij succesvol bent, zijn we dat allemaal.

Om elkaars krachten en bijzondere hobby’s beter te leren kennen worden elke maand verschillende team-dagen, workshops en boardgamenights georganiseerd en zijn er jaarlijks een groter zomer en winter event. Work smart, play harder.

contractvormen

Als je bij ons komt werken, betekent dit dat we in jou geloven en overtuigd zijn van de successen die we samen gaan behalen. Daar hoort natuurlijk een contract voor onbepaalde tijd bij om zo onze commitment in jou te laten blijken. Hier hoort een proeftermijn van 2 maanden bij.

sollicitatieproces

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan willen we graag met je kennismaken. We doen niet aan interviews; dat vinden we zo ouderwets. In een gesprek met vakgenoten praten we graag met je over gave technieken en wat ons vak zo leuk maakt. Is er van beide kanten een klik? Dan volgt het moeilijkste gesprek; we gaan het niet hebben over techniek maar over jou. Wie ben jij? Wat zijn je ambities? We hebben allemaal dezelfde vraag te beantwoorden; hebben we een persoonlijke klik? Als we daarvan overtuigd zijn, gaan we graag met je in gesprek om je een aanbieding te doen waarvan jij blij wordt. Eerst in excel en daarna in een contractvoorstel.

wordt jij onze nieuwe collega? twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder. dat is onze business.

gerelateerde careers