enkele Techspire klanten

Damen Shipyards

Modernisering ERP-systeem.

Damen Shipyards heeft in 2017 een Roemeense scheepswerf gekocht. Het ERP-systeem van deze werf, MAGICS, was al jaren eerder ontwikkeld en ondersteunde nog altijd de complexe productieprocessen op de werf.

Damen moest het ERP-systeem van de Roemeense scheepswerf opnemen in de wereldwijde IT-organisatie. Echter hier bleken diverse risico’s aan te hangen, die de Global IT-organisatie niet kon accepteren. De opname van MAGICS was daarom niet meer zo vanzelfsprekend.

Techspire is door Damen gevraagd een assessment te doen om hier een oplossing voor te vinden. Op basis van de bevindingen heeft Techspire een strategie voor modernisering van het ERP-systeem geadviseerd. Hierop is het ERP-systeem dan ook gemoderniseerd. 

Verbeteringen in bijvoorbeeld infra-structuur, applicatie SDLC en beheer zijn door Techspire doorgevoerd en MAGICS is gemigreerd naar het Damen Global datacenter. Met als resultaat dat Damen Global IT het systeem in beheer kan nemen en nog vele jaren kan gebruiken zonder grote risico’s. 

Portbase

Ontwikkeling IAM-systeem.

De ambitie van Portbase is om via haar platform de logistieke ketens via de Nederlandse havens zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 

Techspire heeft Portbase ondersteund bij de ontwikkeling van een Identity & Access Management systeem (IAMconnected) voor de havenlogistieke community. Techspire is hierbij verantwoordelijk geweest voor de visie op en implementatie van de front-end strategie. 

IAMconnected staat voor gemakkelijk en gepast toegangsbeheer voor de havenlogistieke community. Via IAMconnected helpt Portbase haar community bij het uitoefenen van controle met betrekking tot de vraag: ‘Wie, mag wat, wanneer en waarom?’. 

 Op deze manier kunnen duizenden organisaties in de havenlogistieke community op een steeds veiligere manier met elkaar samenwerken.

Randstad Groep

Advisering IT-architectuur.

Randstad is wereldwijd marktleider in de HR-dienstensector. Randstad heeft als doel de komende jaren het leven van 500 miljoen mensen wereldwijd te raken. 

Om dit mogelijk te maken assisteert Techspire het IT-architectuur team van Randstad Groep Nederland. Techspire geeft begeleiding op het gebied van architectuur aan teams uit de verschillende domeinen. 

Naast het assisteren van de teams, geeft Techspire ook advies over de vormgeving van de gewenste toekomstige architectuur. 

Ten derde helpt Techspire bij het definiëren en implementeren van de strategie voor het stapsgewijs transformeren van de architectuur om de doelstellingen voor het komende jaar te ondersteunen.

DutchEnglishGermanItalianSpanish
Scroll to Top