Software modernisering voor essentiele
IT systemen

Techspire moderniseert ERP systeem van Damen Shipyards. 

Graag presenteren wij vanuit Techspire het project dat we voor Damen Shipyards hebben mogen doen. 

Wij zien deze case als een goed voorbeeld van de waarde van legacy software voor een organisatie. Zeker in specifieke omstandigheden. Het is  duidelijk hoe belangrijk de modernisering van verouderde software kan zijn. Met als resultaat dat het zonder problemen weer jaren mee kan, en het complexe proces van de bouw van schepen volledig en veilig kan ondersteunen. 

Afhankelijk van de behoeften van een organisatie kan het moderniseren van bijvoorbeeld het ERP-systeem, zorgen voor de meest gunstige en passende oplossing.  

Vaak is het moderniseren de juiste oplossing op het gebied van kosten, efficiĆ«ntie en beveiliging. De investering is vaak vele malen lager dan nieuwbouw. Ook gaat de acceptatie een stuk makkelijker, terwijl de beveiliging helemaal op orde wordt gebracht. 

Modernisering als juiste oplossing voor IT systemen?

Weten of en hoe een systeem gemoderniseerd kan worden zodat het voldoet aan de wensen en ambitie van de organisatie? Dan is een quick scan of assessment de juiste stap. 

Techspire heeft de mensen in huis met de kennis en kunde om een dergelijke quick scan of assessment gedegen uit te voeren. Zij zullen u inzicht en advies geven. 

Wilt  u een vrijblijvend gesprek wilt over de mogelijkheden voor modernisering van uw huidige systeem? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@techspire.nl of onderstaand formulier. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DutchEnglishGermanItalianSpanish
Scroll to Top