Search
Close this search box.

Kernwaarden

gedreven professionals

Wij zijn gedreven professionals die een positieve impact maken bij onze klanten, techspire en onze wereld. Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk. Wij zijn trots op de successen die we samen met onze teams realiseren. Daar krijgen wij energie van!

de mens en de professional

Wij zijn verbonden met onze collega’s en bouwen aan waardevolle relaties. Wij staan voor elkaar klaar om te helpen en vragen zelf ook om hulp. Wij helpen elkaar om samen succesvol te zijn. Wij zorgen ook voor een goede balans tussen werk en privé. Dat we verschillend zijn, vinden wij geweldig omdat onze verschillen ons allen verrijken.

vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij techspire voelen we ons thuis en kunnen we onszelf zijn. Bij techspire mag iedereen zich uiten, zichzelf zijn, houden van en geloven zoals ieder dat wil. De vrijheid die wij krijgen, geven we ook aan elkaar door zodat niemand daarin wordt belemmerd. Wij voelen ons ook verantwoordelijk voor elkaar en onze resultaten. We communiceren transparant en open met elkaar doen wat we zeggen en zeggen wat we doen en hebben gedaan.

wij blijven leren

Bij techspire worden we elke dag een beetje beter, als mens en als professional. We staan open om te leren en te verbeteren. We vinden innovatie geweldig maar blijven wel nuchter. We vinden altijd een oplossing en blijven niet in problemen hangen. Wat wij geleerd hebben, delen we met elkaar.

ontdek hoe techspire ook uw bedrijf verder brengt

clients

that have experienced that DevOps from Techspire works.