Search
Close this search box.

Over ons

uw bedrijf verder brengen in 4 stappen

begrijpen

IT is nooit leidend, maar altijd dienend. Om ervoor te zorgen dat onze oplossingen aansluiten op wat uw bedrijf nodig heeft, beginnen we elke opdracht met luisteren en het stellen van de juiste vragen. Want alleen door onszelf in te leven in uw bedrijf, kunnen we begrijpen wat voor u belangrijk is om verder te komen.

nadenken

Vervolgens gaan we nadenken. Hard nadenken. En omdenken. Want de meest voor de hand liggende oplossing is zeker niet altijd de beste. En dus dagen we onszelf uit om alle mogelijke routes te verkennen. En te komen tot de passende oplossing. Een resultaat dat u als klant op z’n minst positief verrast.

realiseren

Onze kracht ligt in het bouwen en moderniseren van bedrijfskritische software en het op weg helpen van IT-specialisten en gebruikers. Daarbij is het assessment van het systeem van cruciaal belang om te komen tot een oplossing die uw bedrijf ook daadwerkelijk verder brengt. We vertalen mogelijke risico’s naar concrete oplossingen in een advies op maat, waarin het altijd draait om de verbinding tussen mensen en systemen. Want een technisch perfecte oplossing is mooi, maar mensen moeten er ook mee kunnen werken. Vandaar dat een heldere uitleg standaard deel uitmaakt van onze oplossingen.

vertrekken

Ondanks het feit dat we hopen dat u het elke keer leuk vindt als wij over de vloer komen, kunnen we één ding beloven: we doen ons best om zo snel mogelijk weer te vertrekken. Want hoe eerder we overbodig zijn, hoe beter we ons werk hebben gedaan. Maar voordat we weggaan, vieren we graag samen met u het succes van onze gezamenlijke inspanningen.

maak kennis met techspire

waar we voor staan

Wij van techspire geloven dat een IT-project alleen succesvol kan zijn als je zorgt voor de juiste balans tussen techniek en mensen met hun vaardigheden. Ook omdat techniek nooit een doel mag zijn, maar alleen een middel. We kijken daarbij naar de grenzen van een bedrijf: hoeveel technologie en innovatie kan jij aan?

De 4 pijlers die altijd centraal staan in onze manier van ondernemen zijn: onze engineers, onze klanten, onze branche en onze wereld.

onze engineers

Onze engineers zijn stuk voor stuk hoogopgeleid. Ze weten als geen ander hoe ze zelfs de hardste noten moeten kraken. En tijdens dat proces leren ze continu bij, waardoor ze ook persoonlijke groei tentoonspreiden. Ze zijn trots op wat ze doen en uiten die trots (met wat aanmoediging) dan ook. Ze kennen bij ons veel vrijheid, we zijn geen managers maar coaches. Daardoor zitten ze zelf aan het stuur van hun carrière en nemen ze verantwoordelijkheid. Engineers kunnen binnen onze cultuur zonder angst zichzelf zijn, wie ze ook zijn.

onze klanten

We zijn een partner die meedenkt, meewerkt en weer loslaat. We beginnen met luisteren om de achtergrond van de vraag van de klant te kunnen begrijpen. We hebben impact op de bedrijfsvoering en daarmee het succes van onze klanten. We voegen altijd waarde toe, en zodra we die hebben toegevoegd, vertrekken we weer, nadat we ervoor hebben gezorgd dat de klant ook zonder ons succesvol verder kan.

onze branche

Onze branche kenmerkt zich door hypes, die mede worden veroorzaakt door de snelle afwisseling en opvolging van nieuwe technieken. Wij zijn wars van hypes en stellen steevast de volgende vraag bij het maken van onze keuzes: zijn die toekomstbestendig? De manier waarop wij denken over de branche en onze ervaringen (maar ook fouten) delen we graag via blogs, vlogs en op conferenties.

onze wereld

We zijn als mensen de wereld heel wat verschuldigd. Daarom vinden wij dat we de aarde beter moeten achterlaten dan hoe we die hebben aangetroffen. We opereren zo duurzaam mogelijk, en leggen de lat daarin steeds hoger. Tegelijkertijd hebben we ook voortdurend oog voor hoe wij als mensen op deze wereld met elkaar omgaan. Voor ons is iedereen gelijk, en moet dan ook iedereen gelijk behandeld worden. Op alle vlakken.

onze kernwaarden

lijkt techspire je een leuke werkgever om voor te werken of juist de betrouwbare partner die jouw grootste uitdagingen samen met jou oplost? Onze kernwaarden vertellen niet wat we doen of hoe we dat doen. Onze kernwaarden zijn zaken waarin wij geloven, wat wij voelen en wat ons bindt. Voel jij de klik ook?

ontdek hoe techspire ook uw bedrijf verder brengt