Over ons

uw bedrijf verder brengen in 4 stappen

begrijpen

IT is nooit leidend, maar altijd dienend. Om ervoor te zorgen dat onze oplossingen aansluiten op wat uw bedrijf nodig heeft, beginnen we elke opdracht met luisteren en het stellen van de juiste vragen. Want alleen door onszelf in te leven in uw bedrijf, kunnen we begrijpen wat voor u belangrijk is om verder te komen.

1. begrijpen

2. nadenken

3. realiseren

4. vertrekken

maak kennis met techspire

waar we voor staan

Wij van techspire geloven dat een IT-project alleen succesvol kan zijn als je zorgt voor de juiste balans tussen techniek en mensen met hun vaardigheden. Ook omdat techniek nooit een doel mag zijn, maar alleen een middel. We kijken daarbij naar de grenzen van een bedrijf: hoeveel technologie en innovatie kan jij aan?

De 4 pijlers die altijd centraal staan in onze manier van ondernemen zijn: onze engineers, onze klanten, onze branche en onze wereld.

onze engineers

Onze engineers zijn stuk voor stuk hoogopgeleid. Ze weten als geen ander hoe ze zelfs de hardste noten moeten kraken. En tijdens dat proces leren ze continu bij, waardoor ze ook persoonlijke groei tentoonspreiden. Ze zijn trots op wat ze doen en uiten die trots (met wat aanmoediging) dan ook. Ze kennen bij ons veel vrijheid, we zijn geen managers maar coaches. Daardoor zitten ze zelf aan het stuur van hun carrière en nemen ze verantwoordelijkheid. Engineers kunnen binnen onze cultuur zonder angst zichzelf zijn, wie ze ook zijn.

onze klanten

We zijn een partner die meedenkt, meewerkt en weer loslaat. We beginnen met luisteren om de achtergrond van de vraag van de klant te kunnen begrijpen. We hebben impact op de bedrijfsvoering en daarmee het succes van onze klanten. We voegen altijd waarde toe, en zodra we die hebben toegevoegd, vertrekken we weer, nadat we ervoor hebben gezorgd dat de klant ook zonder ons succesvol verder kan.

onze branche

Onze branche kenmerkt zich door hypes, die mede worden veroorzaakt door de snelle afwisseling en opvolging van nieuwe technieken. Wij zijn wars van hypes en stellen steevast de volgende vraag bij het maken van onze keuzes: zijn die toekomstbestendig? De manier waarop wij denken over de branche en onze ervaringen (maar ook fouten) delen we graag via blogs, vlogs en op conferenties.

onze wereld

We zijn als mensen de wereld heel wat verschuldigd. Daarom vinden wij dat we de aarde beter moeten achterlaten dan hoe we die hebben aangetroffen. We opereren zo duurzaam mogelijk, en leggen de lat daarin steeds hoger. Tegelijkertijd hebben we ook voortdurend oog voor hoe wij als mensen op deze wereld met elkaar omgaan. Voor ons is iedereen gelijk, en moet dan ook iedereen gelijk behandeld worden. Op alle vlakken.

ontdek hoe techspire ook uw bedrijf verder brengt