Search
Close this search box.

Techspire en PuraSec bundelen krachten voor het beveiligen van informatie en moderniseren van Legacy Software

Techspire en PuraSec kondigen aan samen te gaan werken. Beide bedrijven kennen elkaar goed en zien voor hun klanten duidelijk toegevoegde waarde in deze samenwerking.

Zowel het het moderniseren van legacy software als het weerbaar maken van de organisatie met behulp van passend beleid en processen is noodzakelijk. Hiermee worden risico’s beperkt en gaat men beter voorbereid de toekomst tegemoet. Techspire en PuraSec werken nu samen om beide voor hun klanten te organiseren. 

Informatiebeveiliging staat al jaren hoog op de agenda. Met de toename van thuiswerkers binnen organisaties is het nog belangrijker om maatregelen te treffen voor het beschermen van bedrijfsinformatie. Daarnaast is ook duidelijk dat lang niet alle organisaties een up-to-date IT-landschap hebben dat gemakkelijk aangepast kan worden op veranderende wensen zoals massaal thuiswerken, selfservice en een betere aansluiting op de digitale wereld. 

Organisaties die deze uitdagingen herkennen en assistentie kunnen gebruiken bij het oplossen hiervan, zijn gebaat bij deze samenwerking van Techspire en PuraSec.

Voor meer informatie, neem contact met ons op: https://techspire.nl/contact/

 

—–

Follow all Techspire news?

Follow our LinkedIn page: Techspire LinkedIn

LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Facebook