Search
Close this search box.

Applicatie Ontwikkeling

de applicatie ontwikkelings-aanpak van techspire

wil jij je klanten nog beter van dienst zijn met mooie en functionele applicaties die het leven een stukje aangenamer en makkelijker maken? dan heeft een standaardpakket of -service niet altijd alles in huis waar je naar zoekt. techspire vertaalt jouw unieke propositie in state-of-the-art software volgens de best practices en principes van deze tijd.  

applicatie-ontwikkeling services

full-stack development

full-stack development houdt in dat je applicatie-software end-to-end en dus over de volledige breedte ontwikkelt. techspire heeft een brede kennis van zowel de back- als frontend en maakt gebruik van een divers scala aan moderne technieken om de applicaties te ontwikkelen die jouw business naar het volgende niveau tillen.

java-development

java is meer dan alleen een computertaal: het is tevens een betrouwbaar platform waarop je een divers spectrum aan services en mooie applicaties bouwt. techspire beschikt over ontwikkelaars die alle ins en outs van Java kennen en jouw helpen om altijd het beste te halen uit de java-technologie.

.NET-development

.NET is een open en onafhankelijk ontwikkelplatform voor het bouwen van  verschillende applicaties. Gebruik meerdere talen, editors en bibliotheken om te bouwen voor web, mobiel, desktop, games, IoT en meer. techspire weet hoe je .NET gericht inzet voor het ontwikkelen van functionele applicaties.

applicatie-modernisering

Legacy-modernisering, ook bekend als applicatie-, software- of platform-modernisering, is het moderniseren, verbouwen, herschrijven of porteren van een verouderd systeem naar moderne oplossingen. techspire helpt je graag bij het up-to-date brengen van jouw applicatielandschap. zo maak je jouw digitale ambities waar en bouw je aan een sterke basis voor de toekomst

solution architecture

solution architecture (SA) draait om het architecturaal beschrijven van een specifieke oplossing. SA’s combineren begeleiding en inzichten vanuit de enterprise-architectuur (zakelijk, informatief en technisch) en enterprise solution architecture (ESA).  Techspire is prima thuis op dit interessante snijvlak van business en technologie.  

applicatie-ontwikkeling services

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

hoogwaardige IT-oplossingen op maat die uw bedrijf verder brengen. dat is onze business.

insights

leiden tot succesvolle output