Search
Close this search box.

java-development

de java-development-aanpak van techspire

Java is zowel een programmeertaal als computerplatform. Sun Microsystems bracht Java voor het eerst uit in 1995. Het is van een bescheiden begin geëvolueerd tot een begrip in de huidige digitale wereld. Tegenwoordig biedt Java een betrouwbaar platform waarop je een breed en divers scala aan services en applicaties bouwt. Nieuwe, innovatieve producten en digitale diensten die zijn ontworpen voor de toekomst, blijven ook vertrouwen op Java. Techspire beschikt over ontwikkelaars die alle ins en outs van Java op hun duimpje kennen.

expertises

(microservice-) development met spring boot

spring boot is niet meer weg te denken uit de moderne toolset van de java-engineer. het stelt u in staat om snel en met minimale configuratie spring-projecten op te zetten. of het nu gaat om maatwerkapplicaties of microservices: met onze experts is succes gegarandeerd!

microservice-development met axon

wij helpen bedrijven met het bouwen van moderne, schaalbare en veerkrachtige systemen met behulp van het axon-framework. waar het spring-framework zich richt op een breed scala aan toepassingen, biedt axon specifieke ondersteuning voor de ontwikkeling van microservices. onze experts bezitten diepgaande kennis van axon en helpen bedrijven bij het implementeren van de best practices voor microservices-architectuur.

cloud-native java-ontwikkeling

we helpen klanten bij het opzetten van een moderne, gedistribueerde architectuur die gebruikmaakt van cloud-technologie zoals containers, kubernetes en cloud-native databases en opslagoplossingen. onze experts werken met de nieuwste java-frameworks, zoals spring boot en micronaut, en gebruiken best practices zoals api-eerst-ontwerp, continu testen en continue integratie en levering (ci/cd). het resultaat? meer snelheid en lagere kosten.

modernisering van oude java/j2ee-software

wij moderniseren uw oude java-applicaties op jboss, websphere of weblogic. een gedegen evaluatie van de huidige infrastructuur, aanbevelingen voor modernisering en cloud-gebaseerde oplossingsrichtingen: techspire doet het. daarnaast maken herontwerp, devops-praktijken, beveiligings- en compliance-verbeteringen en integratie van applicaties met andere systemen deel uit van de modernisering.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt