Search
Close this search box.

.NET-development

de .net-development-aanpak van techspire

.NET is een gratis, onafhankelijk ontwikkelplatform voor het bouwen van veel verschillende soorten applicaties. Het maakt gebruik van opensource-technologie. Met .NET kun je meerdere talen, editors en bibliotheken gebruiken om te bouwen voor web, mobiel, desktop, games, IoT en meer. Techspire is bedreven in het werken met en breed inzetten van .NET als technologie voor het ontwikkelen van veel verschillende applicaties.

expertises

applicatieontwikkeling met behulp van .net-frameworks

applicatieontwikkeling met behulp van .net-frameworks is een populaire techniek voor het ontwikkelen van toepassingen voor windows en andere platforms. .net biedt een uitgebreide set tools en bibliotheken die ontwikkelaars helpt om efficiënt en effectief toepassingen te bouwen. .net-frameworks maken het makkelijker voor ontwikkelaars om complexe taken te automatiseren.

applicatieontwikkeling voor microsoft azure

techspire helpt u om toepassingen te ontwerpen en implementeren die draaien op het azure-cloudplatform. zo bouwt u schaalbare, betrouwbare en geoptimaliseerde toepassingen die gemakkelijk te integreren zijn met andere azure-services. onze ontwikkelaars werken met verschillende programma’s, talen, tools en ondersteuning om uw toepassingen te ontwikkelen. met azure richten ontwikkelaars hun focus op innovatie.

microservices-architectuur en -ontwikkeling

microservices zijn onafhankelijk van elkaar te ontwikkelen, testen en upgraden en kunnen samenwerken om een compleet systeem te vormen. .net biedt een uitgebreid framework en veelzijdige toolset waarmee onze ontwikkelaars microservices ontwikkelen en beheren. complexe toepassingen snel en efficiënt ontwikkelen en beheren wordt makkelijker dan ooit.

migratie van oudere .net-versies naar de nieuwste versie

techspire helpt ook met het uitvoeren van een naadloze migratie naar de nieuwste .net versie. reken op een soepele overgang met minimale downtime en maximale prestaties. dit alles om ervoor te zorgen dat uw systemen te allen tijde up-to-date blijven.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt