Search
Close this search box.

Cloud

de cloud-aanpak van techspire

de cloud is tegenwoordig overal. meer en meer organisaties ontdekken de voordelen van cloudcomputing. altijd en overal kunnen werken, een schaalbare IT-omgeving en geen torenhoge investeringen in hardware: een goed werkende cloud-omgeving maakt het mogelijk. Van het inrichten en orchestratie  van een cloud-omgeving tot het bouwen van een cloud-architectuur. en van het ‘cloud-ready’ maken van legacy-systemen tot het ontwikkelen van cloud-native applicaties: techspire is jouw allround cloudpartner!

cloud services

cloud-architectuur

een goede architectuur is de ruggengraat van jouw cloudomgeving. de architecten van Techspire ontwerpen en optimaliseren jouw cloud-architectuur met al jouw wensen en behoeften in het achterhoofd zodat jij de volgende stap kunt zetten in je digitale transformatieproces.

cloudplatforms

Op het gebied van cloudplatforms is de keuze tegenwoordig enorm. De public cloud, private clouds, multi-cloud of een hybride cloud: het kan allemaal. techspire helpt je graag bij het kiezen van de oplossing die optimaal aansluit bij jouw bedrijfsprofiel en -behoeften.

automatisering en orchestration

Met automatisering en cloud orchestration beheer je resources en infrastructuur in de cloud. orchestration zorgt ervoor dat activiteiten in de juiste volgorde plaatsvinden, met de juiste beveiligingsregels en machtigingen. techspire maakt van cloud-automatisering en orchestration een succes.

cloudmigratie

sta je aan het begin van je reis naar de cloud? Of wil je (een deel) van jouw IT-omgeving naar een andere cloud verplaatsen? Dan krijg je te maken met cloudmigratie. techspire helpt je graag met het in goede banen leiden van deze operatie. Snel, soepel en zonder dat de bedrijfscontinuïteit in het gedrang komt!

legacy-integratie

legacy-applicaties ondersteunen kritische bedrijfsprocessen. maar ze maken vaak gebruik van verouderde technologie. techspire helpt je graag met de technische ontsluiting en aansluiting op het nieuwe landschap, en de web-ontsluiting van bestaande (legacy)systemen.

cloud services

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

hoogwaardige IT-oplossingen op maat die uw bedrijf verder brengen. dat is onze business.