Search
Close this search box.

Cloud-architectuur

de cloud-architectuur-aanpak van techspire

cloud technologie is de nieuwe standaard in IT. de cloud geeft je namelijk de mogelijkheid om met meer flexibiliteit en een grotere schaalbaarheid nieuwe oplossingen in de markt te zetten die je overal kunt gebruiken. perfect in een wereld waar hybride en plaatsonafhankelijk werken de norm wordt! bovendien stelt een goede cloudoplossing je in staat om aan de kostenkant volledig in control te blijven.

een goede architectuur is de ruggengraat van jouw cloudomgeving. onze architecten ontwerpen en optimaliseren jouw cloud-architectuur met al je wensen en behoeften in het achterhoofd. het resultaat? een uitgebalanceerde oplossing die jouw business naar het volgende niveau tilt. wij begeleiden je bij het maken van de juiste cloudplatform-keuzes en de inrichting van het cloud landschap. een goed doordachte cloud architectuur vormt de onmisbare basis voor een succesvol en toekomstbestendig automatiseringsproject.

expertises

hybride cloud-architectuur

een hybride cloud combineert een privé-cloud en public cloud(s). zo combineert u de voordelen van meerdere omgevingen. wij adviseren bij het positioneren van workloads, connectiviteit vraagstukken en het beheer van omgevingen. daarnaast helpen we bij het ontwerpen en implementeren van een hybride cloud-architectuur.

serverless-architectuur

een serverless-architectuur komt neer op het bouwen van een systeem met behulp van ‘serverless’-technologieën’ zoals aws lambda of azure functions. een organisatie hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhouden van servers, omdat de cloudprovider deze taken overneemt.

cloud-native architectuur

dit is een benadering waarbij we systemen ontwerpen in en voor de cloud. dit gebeurt met cloud-native technologieën (geboren in en geoptimaliseerd voor de cloud) zoals kubernetes en docker.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt