cloud-migratie

de cloud-migratie-aanpak van techspire

sta je nog aan het begin van je reis naar de cloud? of wil je jouw digitale activa, services, databases, IT-bronnen en applicaties vanuit je huidige cloudomgeving naar een andere cloud verplaatsen? dan krijg je te maken met het complexe proces dat cloud migratie heet. techspire helpt je graag met het in goede banen leiden van deze operatie. snel, soepel en zonder dat de bedrijfscontinuïteit in het gedrang komt!

we voeren eerst een assessment uit. hierbij kijken we naar de infrastructuur en applicaties (techniek), maar ook naar het beheer, de werkwijze, het release-proces en de teams met hun kennis. zo komen we tot een migratieplan. het doel? ervoor zorgen dat jij zelfstandig verder kan.

expertises

data-migratie

datamigratie is het proces waarbij we bestaande data die on-premises staan verplaatsen naar een cloud-omgeving. dit helpt vaak bij het verminderen van kosten en het verbeteren van de beschikbaarheid van data.

applicatie-migratie

bij dit proces verplaatsen we applicaties naar een andere omgeving, zoals een cloud-omgeving of ander platform. dit draagt vaak bij aan kostenbesparing en vergroot de flexibiliteit van applicaties.

migratie van infrastructuur

migratie houdt in dat we bestaande infrastructuren verplaatsen naar de cloud. dit helpt vaak bij het verminderen van kosten en geeft de it-infrastructuur een kwaliteitsboost.

cloud-migratie-assessment

wij helpen een organisatie om haar huidige it-omgeving te analyseren en evalueren om te bepalen welke workloads geschikt zijn voor een migratie naar de cloud. zo identificeert u de risico’s en voordelen van een migratie en kiest u de juiste stappen en middelen voor het voltooien van de migratie.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt