Search
Close this search box.

cloud-platforms

de cloud-platforms-aanpak van techspire

op het gebied van cloud-platforms is de keuze enorm. ga je liever voor een public cloud? of heb je vanuit het oogpunt van privacy- en databescherming juist behoefte aan een goed afgeschermde private cloud? of wil je proeven van het beste van beide werelden met een multicloud, een combinatie van meerdere verschillende clouds? zelfs een hybride cloud, waarbij een deel van je IT on-premises kan blijven staan, is mogelijk.

techspire helpt je graag bij het kiezen van de oplossing die optimaal aansluit bij jouw bedrijfsprofiel en -behoeften. Amazon Web Service (AWS), Azure Cloud en OpenShift-cloudplatformen zijn onze beproefde specialiteiten.

expertises

amazon web services

techspire kan uw aws-cloud ontwerpen, inrichten en implementeren. ook kunnen wij uw bestaande aws-cloud doorontwikkelen en optimaliseren.

azure cloud

het azure-platform is een andere bekende marktleider in het public cloud segment. wij helpen met het opzetten en bouwen van een azure-cloud en het inrichten en integreren van services en toepassingen.

openstack

openstack is een open source, private cloud-oplossing die u als bedrijf in staat stelt om op uw business toegespitste cloudservices te bouwen. ze zijn bovendien zo te beheren dat u ze probleemloos integreert met andere open source-oplossingen.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt