Search
Close this search box.

DevOps

de devops-aanpak van techspire

devops is een filosofie die snel aan populariteit wint. sneller en beter ontwikkelen, een betere samenwerking tussen ontwikkeling en operations en een snellere release van softwareproducten en functionaliteiten: dat is de belofte die devops inlost! de devops-aanpak van techspire richt zich op de complete delivery-pipeline. meer efficiëntie een hoger veiligheidsniveau, minder onderhoudswerk, snellere time-to-market en lagere kosten zijn het resultaat.

devops services

devsecops

devsecops gebruikt de principes achter devops (een samenwerking tussen ontwikkeling en operations) en voegt daar een security-dimensie aan toe. techspire bedient (inter)nationale klanten met kwalitatief hoogwaardige devsecops-services.

site reliability engineering (SRE)

site reliability engineering bouwt een brug tussen ontwikkelaars en beheerders en helpt je bij het beheren van complexe IT-omgevingen. het is een filosofie die zich focust op mensen en cultuur en goed aansluit bij devops.

CI/CD

met CI/CD integreer je makkelijk nieuw ontwikkelde code en bouw en release je razendsnel nieuwe functionaliteiten. de engineers van techspire helpen je graag bij het opzetten, verbeteren en gebruiken van CI/CD-implementaties.

devops services

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

hoogwaardige IT-oplossingen op maat die uw bedrijf verder brengen. dat is onze business.