Search
Close this search box.

(CI/CD)

de ci/cd-aanpak van techspire

nieuw ontwikkelde code continu integreren? en snel en gemakkelijk nieuwe functionaliteiten releasen? klinkt goed toch? Dit is dan ook de belofte van CI/CD. door development pipelines slim in te richten, houd je op het gebied van security, compliance en kwaliteit altijd de vinger aan de pols.

onze engineers helpen je bij het opzetten, verbeteren en gebruiken van CI/CD-implementaties. het voordeel voor jou? de kwaliteit, security en release snelheden van applicaties krijgen een flinke boost. op het gebied van CI/CD is techspire gespecialiseerd in azure devops, cloudbees jenkins en gitlab.

expertises

implementatie en optimalisatie van ci/cd pipelines

techspire automatiseert workflows voor softwareontwikkeling om kwaliteit, snelheid en efficiëntie te verbeteren. dit omvat het verbeteren van de pipeline door middel van continu monitoren en aanpassen.

automatisering van build- en deployment-procedures

wij analyseren en vervangen handmatige stappen voor het bouwen en implementeren van software door geautomatiseerde workflows. dit verhoogt de betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie van de softwareontwikkeling en minimaliseert de kans op fouten.

ondersteuning bij migratie naar cloud-gebaseerde ci/cd-oplossingen

wij kunnen uw bedrijf ondersteunen bij het verplaatsen van ci/cd-pijplijnen naar de cloud. dit traject bestaat uit het identificeren van de juiste cloud-oplossing, het plannen en uitvoeren van de migratie en het bieden van ondersteuning bij het beheren en onderhouden van de nieuwe cloud-oplossing.

opzetten en optimaliseren van container-omgevingen

techspire helpt bij het opzetten, beheren en optimaliseren van container-omgevingen. dit omvat het opzetten van de infrastructuur, het beheren van de containers en microservices, het onderhouden van de omgeving en het bieden van ondersteuning bij het continu verbeteren van de omgeving.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt