Search
Close this search box.

Devsecops

de devsecops-aanpak van techspire

devSecOps maakt gebruik van de principes achter devops (een nauwe en organische samenwerking tussen ontwikkeling en operations) en voegt daar nog een dimensie aan toe: security. een enorm belangrijke toevoeging. we zien de laatste jaren namelijk dat cyberaanvallen frequenter, intenser en geavanceerder worden. met devSecOps minimaliseer je de kwetsbaarheid van applicaties en reageer je sneller op cyberdreigingen. 

de werkwijze gaat over mensen, cultuur en samenwerken aan tastbare resultaten. snel, van hoge kwaliteit en volgens de laatste inzichten in security. techspire bedient (inter)nationale klanten met kwalitatief hoogwaardige DevSecOps-services die de allerhoogste eisen stellen aan security!

expertises

security assessment en risk analysis

cybersecurity is enorm belangrijk in een tijd van complexe it-landschappen en alom aanwezige, voortdurend evoluerende, cybercriminaliteit. de expertises security assessment en risk analysis zorgen voor een kundige en eerlijke beoordeling van de beveiliging postuur. daarnaast helpen ze bij het identificeren van potentiële risico’s en kwetsbaarheden binnen een it-landschap en -infrastructuur.

(ci/cd) pipeline development and optimization

ci/cd development and optimization richten zich op het ontwerpen en implementeren van beveiligde pijplijnen voor softwareontwikkeling en -deployment. het resultaat? sneller ontwikkelen en een kortere time-to-market voor applicaties. een ideale kans dus voor organisaties om sneller in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen en veranderende klantbehoeften.

cybersecurity

deze expertise richt zich op het verifiëren van de beveiliging van uw applicaties. hiervoor gebruiken we niet alleen verschillende (geautomatiseerde) testtechnieken, maar ook de kracht van menselijke expertise. met threat modeling en vulnerability management krijgt cybersecurity een extra dimensie.

infrastructure as code (IaC)

het definiëren van it-infrastructuren als code (infrastructure as code) wint aan populariteit. middels iac-security adviseren we over en regelen we de beveiliging van iac-infra. dit kan bijvoorbeeld met terraform of cloudformation.

security automation and orchestration

het automatiseren en orkestreren van beveiligingsprocessen schept overzicht en verkleint de kans op fouten. dit is vooral in complexe it-omgevingen een belangrijk winstpunt. security automation and orchestration maken het bovendien mogelijk om veiligheid rots vast te integreren in het overkoepelende proces van softwareontwikkeling.

cloud security architectuur en implementatie

de veiligheid in complexe cloud-omgevingen waarborgen is een vak apart. cloud security architectuur en implementatie zorgen voor het ontwerpen en implementeren van een beveiligde cloud-infrastructuur en de bijbehorende toepassingen. en dat op alle niveaus in de cloud.

identity and access management (IAM)

identity and access management (IAM) houdt zich bezig met het ontwerpen, toepassen en uitbreiden van het beheer van gebruikers identiteiten, machtigingen, rollen en de toegang tot systemen en gegevens. zo weet je zeker dat alleen mensen met de juiste machtigingen toegang hebben tot applicaties, data, systemen en netwerken.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt