Search
Close this search box.

legacy-integratie

de legacy-integratie-aanpak van techspire

legacy-applicaties zijn bij veel organisaties de applicaties met het langste track record. daarom ondersteunen ze vaak kritische bedrijfsprocessen. dat wordt een probleem als de technologie erachter dermate verouderd is dat de legacy-applicaties innovatie en de adoptie van veelbelovende nieuwe technologieën belemmeren of het creëren van nieuwe business value in de weg zitten.

wij helpen je graag met de technische ontsluiting en aansluiting op het nieuwe landschap en de web ontsluiting van bestaande (legacy)systemen. denk daarbij met name aan bedrijfskritische mainframe-systemen en oudere ERP- en transactiesystemen. zo benut je IT-middelen beter en win je organisatiebreed aan innovatiekracht.

expertises

legacy protocol adapters / wrapping

legacy protocol adapters laten oudere communicatieprotocollen communiceren met moderne systemen. ideaal voor migraties van oudere systemen naar nieuwe technologieën, maar ook als oudere systemen nog in gebruik zijn in een bedrijf. oudere systemen blijven functioneren in een moderne omgeving, zonder dat het nodig is om ze ingrijpend te veranderen.

hybride cloud-architectuur

met hybride cloud-oplossingen integreert u legacy-systemen met moderne cloud-based technologieën. dit kan met cloud gateways of software-defined wan’s. bedrijven kunnen hun legacy-systemen blijven gebruiken en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van de cloud, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid. gevoelige data en applicaties behoudt u in het legacy-datacenter.

b2b-integratie

b2b-integratie met legacy-systemen verbetert de samenwerking tussen bedrijven, verhoogt de efficiëntie van de bedrijfsvoering en vermindert de vervangingskosten van het legacy-systeem. u koppelt oudere systemen aan moderne technologieën. b2b-integratie is realiseerbaar met middleware, adapters en gateways.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

insights

leiden tot succesvolle output