Search
Close this search box.

service-integratie

de service-integratie-aanpak van techspire

service-integratie en -beheer is een benadering die gericht is op verbinding. het doel: meerdere leveranciers van services beheren en integreren om klanten zo één zakelijke IT-organisatie te bieden. daarnaast boek je winst op het vlak van security door het maken van betrouwbare koppelingen met interne en externe services. je smeedt alles samen tot een gesmeerd geheel dat zakelijke meerwaarde biedt en bijdraagt aan je processen en doelstellingen. techspire heeft de technologische en praktische kennis in huis om dit complexe proces in goede banen te leiden.

expertises

api discovery and analysis

techspire helpt bij het ontdekken en analyseren van de api’s die nodig zijn voor de integratie. we beoordelen de api-specificaties, stellen vast welke functionaliteiten vereist zijn en bepalen de beste manier om de api’s te integreren.

api-integratie planning

wij ontwikkelen het plan voor de api-integratie. we identificeren de benodigde api’s, stellen de integratie-eisen vast en stellen het schema voor de integratie op. zo haalt u altijd maximale waarde uit uw applicatielandschap.

api-ontwikkeling

techspire beschikt over de expertise die nodig is om maatwerk-api’s te ontwikkelen. die sluiten helemaal aan op uw specifieke eisen en behoeften. api-ontwikkeling bestaat uit het programmeren van de api’s en het testen en implementeren van de oplossing.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt