Search
Close this search box.

Legacy moderniseren

de Legacy moderniserings-aanpak van techspire

veel organisaties hebben nog legacy-applicaties die steunen op verouderde technologie. hierdoor belemmeren ze vaak de digitale transformatie. techspire helpt je om legacy-applicaties in een modern, cloud-vriendelijk jasje te steken. zo sluit ook jij aan bij moderne IT-trends en geef je jouw bedrijf een digitale kwaliteitsimpuls!

legacy modernisering services

legacy-assessment

veel organisaties beschikken over legacy-software die op functioneel vlak nog uitstekend voldoet. De technologie is echter verouderd, wat digitale innovatie en transformatie in de weg kan staan. techspire heeft een bewezen methode voor legacy-assessment ontwikkeld die ervoor zorgt dat we samen met de opdrachtgever complexe legacy-omgevingen kunnen analyseren.

applicatie-modernisering

Legacy- of applicatie-modernisering verwijst naar het moderniseren, verbouwen of porteren van verouderde systemen en applicaties. Bij Techspire weten we wat hier voor nodig is en helpen we je graag bij het up-to-date brengen van jouw applicatielandschap. Zo maak je jouw digitale ambities waar en bouw je aan een sterke basis voor de toekomst.

legacy-integratie

legacy-applicaties ondersteunen bij veel organisaties nog kritische bedrijfsprocessen. Het probleem van deze applicaties: ze maken vaak gebruik van verouderde technologie. techspire helpt je graag met de technische ontsluiting en aansluiting op het nieuwe landschap, maar ook met de web-ontsluiting van bestaande (legacy)systemen.

cloudmigratie

sta je aan het begin van je reis naar de cloud? Of wil je (een deel) van jouw IT-omgeving naar een andere cloud verplaatsen? Dan krijg je te maken met cloudmigratie. techspire helpt je graag met het in goede banen leiden van deze operatie. Snel, soepel en zonder dat de bedrijfscontinuïteit in het gedrang komt!

legacy modernisering services

damen shipyards

modernisering ERP-systeem

damen shipyards had een roemeense scheepswerf overgenomen welke een verouderd, op maat gemaakte erp-systeem gebruikte om de complexe productieprocessen van de werf te ondersteunen. echter, gevestigde bedrijven zoals damen staan vaak voor uitdagingen met verouderde (“mission critical”) software die is gemaakt in een tijd waarin de eisen anders waren. terwijl de wereld en de klanteisen in de loop der tijd veranderen, paste het erp systeem zich niet aan deze veranderingen aan. damen’s plannen om de erp-systemen van de scheepswerf te integreren in haar wereldwijde it-organisatie bracht echter verschillende risico’s aan het licht, die een modernisering van het systeem vereisten.

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

hoogwaardige IT-oplossingen op maat die uw bedrijf verder brengen. dat is onze business.

insights

leiden tot succesvolle output