Search
Close this search box.

applicatie-modernisering

de applicatie-moderniserings-aanpak van techspire

Techspire beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring met zowel lang bestaande als de allernieuwste technologie. Hierdoor zijn wij in staat om oude applicaties te moderniseren en te vertalen naar de eisen van vandaag en morgen. Met een uitgekiend migratieproces steken wij jouw vertrouwde apps in een modern en eigentijds jasje. Applicatiemodernisering is een uitstekende methode om digitale transformatie en cost control met elkaar te verenigen.

damen shipyards

modernisering ERP-systeem

damen shipyards had een roemeense scheepswerf overgenomen welke een verouderd, op maat gemaakte erp-systeem gebruikte om de complexe productieprocessen van de werf te ondersteunen. echter, gevestigde bedrijven zoals damen staan vaak voor uitdagingen met verouderde (“mission critical”) software die is gemaakt in een tijd waarin de eisen anders waren. terwijl de wereld en de klanteisen in de loop der tijd veranderen, paste het erp systeem zich niet aan deze veranderingen aan. damen’s plannen om de erp-systemen van de scheepswerf te integreren in haar wereldwijde it-organisatie bracht echter verschillende risico’s aan het licht, die een modernisering van het systeem vereisten.

expertises

re-engineering van applicaties

bij re-engineering herontwerpen en herschrijven we applicaties om ze te laten werken met moderne technologieën. dit zorgt voor betere prestaties, sterkere beveiliging en een makkelijker onderhoud van applicaties.

applicatie-migratie

Migratie wil zeggen dat we applicaties verplaatsen naar een andere omgeving. denk bijvoorbeeld aan de cloud of een ander platform. dit zorgt voor lagere kosten en flexibelere applicaties.

applicatie-consolidatie

bij applicatie-consolidatie voegen we meerdere applicaties samen tot één enkele applicatie. het resultaat? meer efficiëntie en minder onderhoudswerk.

applicatie-modernisatie

modernisatie wil zeggen dat we bestaande applicaties aanpassen aan moderne technologieën zoals microservices, big data, mobiele ondersteuning en cloud-based infrastructuren.

cloud-adoptie

deze diensten helpen bedrijven bij het adopteren van cloudtechnologie. denk bijvoorbeeld aan het opzetten en beheren van cloud-omgevingen en het migreren van applicaties naar de cloud.

continuous modernization

continuous modernization betreft het regelmatig updaten, verifiëren en verfijnen van applicaties om ze aan te passen aan de nieuwste technologieën.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

insights

leiden tot succesvolle output