Search
Close this search box.

cloud-migratie

de cloud-migratie-aanpak van techspire

cloud-technologie is de nieuwe standaard in IT. de cloud geeft je namelijk de mogelijkheid om met meer flexibiliteit en een grotere schaalbaarheid nieuwe oplossingen in de markt te zetten die je overal kunt gebruiken. perfect in een wereld waar hybride en plaatsonafhankelijk werken de norm wordt! bovendien stelt een goede cloudoplossing je in staat om aan de kostenkant volledig in control te blijven.

een goede architectuur is de ruggengraat van jouw cloudomgeving. onze architecten ontwerpen en optimaliseren jouw cloud-architectuur met al je wensen en behoeften in het achterhoofd. het resultaat? een uitgebalanceerde oplossing die jouw business naar het volgende niveau tilt. wij begeleiden je bij het maken van de juiste cloudplatform-keuzes en de inrichting van het cloud-landschap. een goed doordachte cloud-architectuur vormt de onmisbare basis voor een succesvol en toekomstbestendig automatiseringsproject.

damen shipyards

modernisering ERP-systeem

damen shipyards had een roemeense scheepswerf overgenomen welke een verouderd, op maat gemaakte erp-systeem gebruikte om de complexe productieprocessen van de werf te ondersteunen. echter, gevestigde bedrijven zoals damen staan vaak voor uitdagingen met verouderde (“mission critical”) software die is gemaakt in een tijd waarin de eisen anders waren. terwijl de wereld en de klanteisen in de loop der tijd veranderen, paste het erp systeem zich niet aan deze veranderingen aan. damen’s plannen om de erp-systemen van de scheepswerf te integreren in haar wereldwijde it-organisatie bracht echter verschillende risico’s aan het licht, die een modernisering van het systeem vereisten.

expertises

data-migratie

datamigratie is het proces waarbij we bestaande data die on-premises staan verplaatsen naar een cloud-omgeving. dit helpt vaak bij het verminderen van kosten en het verbeteren van de beschikbaarheid van data.

applicatie-migratie

bij dit proces verplaatsen we applicaties naar een andere omgeving, zoals een cloud-omgeving of ander platform. dit draagt vaak bij aan kostenbesparing en vergroot de flexibiliteit van applicaties.

migratie van infrastructuur

migratie houdt in dat we bestaande infrastructuren verplaatsen naar de cloud. dit helpt vaak bij het verminderen van kosten en geeft de IT-infrastructuur een kwaliteitsboost.

cloud-migratie-assessment

wij helpen een organisatie om haar huidige IT-omgeving te analyseren en evalueren om te bepalen welke workloads geschikt zijn voor een migratie naar de cloud. zo identificeert u de risico’s en voordelen van een migratie en kiest u de juiste stappen en middelen voor het voltooien van de migratie.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt

insights

leiden tot succesvolle output