Search
Close this search box.

solution architectuur

de solution architectuur-aanpak van techspire

solution architecture (SA) draait om het architecturaal beschrijven van een specifieke oplossing. SA’s combineren begeleiding vanuit verschillende oogpunten van enterprise-architectuur (zakelijk, informatief en technisch) en enterprise solution architecture (ESA). je werkt de techniek dus uit naar een praktische oplossing die jouw business op meerdere vlakken verbetert. ook op dit snijvlak van IT-technologie en business is techspire prima thuis.

expertises

java solution architecture

bij deze oplossing gebruiken we Java als de belangrijkste technologie voor het ontwerpen en bouwen van software zoals back-end (micro)services en webapplicaties. dit kan voor zowel private als public clouds.

.NET solution architecture

wij gebruiken .NET voor het ontwikkelen van back-end services en azure voor het hosten van deze services in de cloud. het .NET-framework biedt tools en bibliotheken voor het effectief bouwen van software. het ondersteunt verschillende programmeertalen zoals C# en Visual Basic.

full-stack solution architecture

onze fullstack-specialisten kunnen uw project ontwerpen en implementeren, inclusief CI/CD en cloud-infrastructuur. onze specialisaties? Angular en React aan de frontend en java, .NET en Node als backend-technologieën.

cloud platform architecture

deze service helpt bij het ontwerpen en implementeren van een cloud-based platform-architectuur. dit doen wij met technologie van amazon web services (AWS) en microsoft azure. we sluiten aan bij de specifieke vereisten van de organisatie zoals schaalbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging.

expertises

klanten

die hebben ervaren dat onze aanpak werkt