Services

ASSESSMENT SERVICES

qUICK SCAN

De QuickScan van Techspire is een 2-daags onderzoek. De scan geeft inzichten in de risico’s, bedreigingen en mogelijkheden van het huidige software landschap. Tevens ontvangt de klant advies over hoe de software weer ondersteunend kan worden aan de bedrijfsprocessen. 

SOFTWARE ASSESSMENT

Een assessment gaat diep in op de huidige situatie en risico’s. Techspire volgt hiervoor een bewezen methodologie. De klant krijgt onderbouwd advies voor risico eliminatie, modernisering en migratie passend bij de strategie van de organisatie. 


TRANSFORMATION SERVICES

MODERNISATION/
REFACTORING

Het moderniseren of refactoren van “business critical” applicaties is binnen de bestaande organisatie vaak effectiever dan nieuwbouw. Uitgaande van de bestaande situatie en toekomstige wensen, leveren de juiste aanpassingen de gewenste functionaliteit voor minimale operationele kosten.

mIGRATION/
RE-PLATFORM

Software migraties staan aan de basis van succesvolle digital transformaties en leveren effectiviteit, kostenbesparing en groeimogelijkheden. De organisaties is toekomstbestendig, veilig en flexibel voor strategie- en marktverandering.

 

cLOUD mIGRATION

De engineers van Techspire zijn experts op het gebied van Cloud migraties. Onze consultants zijn veelal gecertificeerd en hebben ruime ervaring met  het verplaatsen en verbeteren van een software omgeving naar de Cloud.DEVELOPMENT SERVICES

BAckend

De engineers van Techspire zijn experts op het gebied van softwareontwikkeling. Onze consultants hebben ervaring met de allernieuwste cloud-native technologieën maar ook met oudere omgevingen. We vertalen eisen in architecturen en creëren strategieën om uw IT future proof te maken en te houden.

DEVops

De DevOps-aanpak van Techspire engineers heeft betrekking op de gehele delivery pipeline. Het gebruik van DevOps maakt infrastructuur steeds flexibeler en beter schaalbaar. Dit leidt tot maximale voorspelbaarheid, een betere efficiency & security en eenvoudiger onderhoud.


Full stack

Techspire biedt high-end frontend & full stack expertise om de kunst van het ontwerpen te combineren met die van het programmeren. Bij ons werken ervaren consultants die in staat zijn om de nieuwste technieken en frameworks toe te passen. Dit resulteert in moderne, modulaire en goed geteste applicaties.


DutchEnglishGermanItalianSpanish
Scroll to Top