Solutions

Software ASSESSMENT

Bestaande software is vaak ‘mission critical’ – essentieel voor de operationele processen in een organisatie. Wanneer de software wat ouder wordt, de technische ontwikkelingen doorgaan en de IT afdeling erg druk is, kan het zijn dat de bestaande software verouderd, minder flexibel wordt soms zelfs een groeiend risico gaat vormen voor de operatie in de organisatie.

Techspire heeft voor deze situaties een unieke Software Assessment ontwikkeld. In deze assessment onderzoeken onze experts de bestaande software, inventariseren zij de potentiele risico‚Äôs en kijken zij heel goed naar de mogelijkheden van de huidige software om deze te moderniseren. 

Doordat de specialisten van Techspire zeer goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt, kunnen zij de mogelijkheden inschatten op waarde en deze ook zien in de context en ambitie van de organisatie. Deze externe blik van professionals is verfrissend en vaak essentieel voor een organisatie!

De oplossing is vaak veel kostenefficienter, effectiever en wekt minder weerstand op dan het laten bouwen van een geheel nieuw systeem.

Een assessment van Techspire geeft u inzicht, voor het bepalen van de juiste strategie. Hiermee kunt u het meest optimale halen uit uw huidige software.

CLOUD MIGRATION ASSESSMENT

Een migratie naar de Cloud heeft voor veel organisaties grote voordelen op het gebied van kosten, onderhoud en verdere IT-ontwikkeling.

Techspire heeft ruime ervaring met migraties naar verschillende toonaangevende cloud platforms zoals Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud en Oracle Cloud, maar kan ook een hybride omgeving ondersteunen.

Tijdens een Cloud Migration Assessment beoordelen en beschrijven we verschillende roadmaps voor uw situatie, om te komen tot een gedegen en goed onderbouwde Cloud Migratie Strategie.

DutchEnglishGermanItalianSpanish
Scroll to Top