Software ASSESSMENT

Op weg naar Digital Transformation. Het klinkt goed, maar hoe zit het met de huidige software? Voor veel organisaties is hun huidige software essentieel en waardevol. Maar met verouderende software nemen de risico’s toe. Veiligheidsrisico’s maar ook het risico dat niet aan de vraag van de business kan worden voldaan.  

Het herbouwen van software is slechts één strategie op het pad naar Digital Transformation. Deze keuze is vaak tijdrovend en kostbaar. En lang niet altijd nodig om de doelstellingen van de organisatie te bereiken. En deze doelstellingen dienen altijd centraal te staan bij elk project. Een andere, vaak kosten-efficiëntere optie is het moderniseren van de verouderde software. Hierbij kan de software een goede rol blijven spelen in een moderne en stabiele omgeving.

Het Software Assessment van Techspire is een bewezen methode om verouderende maar mogelijk zeer waardevolle software objectief te bekijken en te beoordelen. Tijdens het assessment komen onder andere de diverse soorten risico’s aan bod die nu of in de toekomst gelopen worden. Tevens worden tijdens het assessment  alternatieve opties bepaald, die de organisatie weer veilig en future-proof maken. 

Dit creëert een goede, op feiten gebaseerde basis voor beslissingen over migratie en Digital Transformation strategieën. Op basis van een assessment komt Techspire met concreet advies. Wij nemen hierbij de huidige status maar zeker ook de context, uw organisatie en uw doelstellingen in acht.

In de video hierboven wordt in 1,5 minuut uitgelegd hoe wij, als Techspire, met een Software Assessment inzicht geven. Op basis daarvan adviseren wij een strategie. Deze strategie zal passend zijn voor de organisatie, om de software en mogelijkerwijs daarmee uw organisatie (weer) future-proof te maken.

Mogelijk levert uw huidige software problemen op of verwacht u dit in de toekomst. Dan is het goed even te sparren met specialisten die inzicht hebben in de mogelijkheden van verouderende systemen en weten of en wat de opties zijn voor een pad naar Digital Transformation. 

Contact 

Heeft u vragen over de risico’s van uw software? Het onderhoud ervan of dat u graag wilt een indruk wilt over hoe het gemoderniseerd kan worden? Vul dan vandaag nog het formulier in voor vrijblijvend advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DutchEnglishGermanItalianSpanish
Scroll to Top